search Show menu

CareersCompany profile

De Vorm is an ambitious and fast-growing furniture label that focusses on the (international) project market. We design and sell designer furniture for various sectors such as offices, hospitality and public buildings.

In the design process, the focus is always on creating sustainable furniture based on material innovation or production technology. For example, we make furniture from recycled plastic bottles and each product can be customised by the interior designer and architect.

Our products include award-winning designs from leading designers for global triple A customers such as Google, Instagram, Bosch, Nike, and Zalando.
Company-profile


Studiobouwer/Standbouwer | 32-40 uur

Ben jij een echte doener met twee rechter handen? En ga je graag ga aan de slag in een inspirerende omgeving met mooie producten met vaste werktijden van maandag tot en met vrijdag? Solliciteer dan snel op onze vacature van Studiobouwer/Standbouwer!

Content Marketeer De Vorm | 32-40 uur

Wil jij een uitdagende baan als Content Marketeer bij een bedrijf waar duurzaamheid een belangrijke rol speelt? Dan zoeken wij jou bij De Vorm/ReFelt! Jij gaat onze content (in de breedste zin van het woord: artikelen, fotografie, video, whitepapers en offline media) een stap verder brengen qua inhoud, conversie, vindbaarheid en distributie. 

3D Artist | 32-40 uur

Kijk jij constant met een creatieve blik naar de wereld? Heb je een passie voor 3D-visualisatie? En heb jij een voorliefde voor architectuur en design? Ga dan bij ons aan de slag als 3D Artist!

Financieel Administratief Medewerker

Werk jij gestructureerd en word je enthousiast van het werken op een financiële organisatie bij een groeiend designbedrijf? Ga dan bij ons aan de slag als Financieel Administratief Medewerker!

Allround Productiemedewerker ReFelt dagdienst | 8.00 uur tot 16.45 uur

Steek jij graag jouw handen uit de mouwen? En lijkt het je tof te werken met een vernieuwend en duurzaam product? Ga dan bij ons aan de slag als allround productiemedewerker dagdienst! 

Accountmanager ReFelt | 32-40 uur

Wil jij een uitdagende baan als Accountmanager bij een bedrijf waar duurzaamheid een belangrijke rol speelt? En omschrijf jij jezelf als verantwoordelijk, zelfstartend en commercieel? Dan zoeken wij jou bij ReFelt! Je gaat samen met jouw collega’s aan de slag in een dynamische markt om verdere omzetgroei te realiseren. 

Accountmanager | 32-40 uur

Jij bent verantwoordelijk voor je eigen regio en bent in staat De Vorm digitaal te presenteren en je eigen projecten te draaien. Je onderhoudt contact met architecten en dealers. Via diverse communicatiekanalen verstrek alle benodigde productinformatie en offertes aan onze klanten. Je ziet het als een uitdaging om warme leads op te volgen en je werkt hierbij intensief samen de Sales Representatives.

Administratief medewerker binnendienst | 32-40 uur

Ben jij een echte aanpakker en werk je graag in een inspirerende omgeving met mooie interieur producten? Solliciteer dan snel op onze vacature van administratief medewerker binnendienst!

Traineeship Accountmanager | 32-40 uur

Ben jij net afgestudeerd aan het hbo en heb je geen zin om printers, energie of software te gaan verkopen? Ben je liever met mooie dingen bezig en werk je graag in een mooie omgeving? Solliciteer dan bij De Vorm!

Traineeship Accountmanager - Franse markt | 32-40 uur

Ben jij net afgestudeerd aan het hbo en heb je geen zin om printers, energie of software te gaan verkopen? Ben je liever met mooie dingen bezig en werk je graag in een mooie omgeving? Solliciteer dan bij De Vorm!

Loading...