search Show menu

Careers

Account manager | 40 uur

Account manager | 40 uur

Niet verder zoeken, dit is waar je wil zijn.

Want De Vorm is een ambitieus en snelgroeiend meubellabel dat zich richt op de internationale projectmarkt en we groeien als kool. Wij ontwerpen en verkopen design meubilair voor verschillende sectoren, zoals kantoor, horeca en publieke gebouwen. We leveren aan grote internationale merken met oog voor goed ontworpen meubels zoals Google, Nike, Zalando.

Tijdens het ontwerpproces ligt de focus op het creëren van duurzame meubels waarbij materiaalinnovatie of productietechniek altijd het uitgangspunt is. Zo maken wij bijvoorbeeld meubilair van gerecyclede plastic flessen en kan elk product door de architect of eindgebruiker worden aangepast.

Wat ga je doen
Jij bent verantwoordelijk voor je eigen regio en bent in staat De Vorm digitaal en fysiek te presenteren én je eigen projecten te draaien. Je onderhoudt contact met architecten en dealers. Je volgt warme leads en je werkt hierbij intensief samen met je sales collega’s.

Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van ons klantenbestand in het CRM-systeem en je behandelt alle vragen die product- en verkoop gerelateerd zijn. Op die manier begin je misschien wel met het volgende kantoor van Google, Nike of Zalando ergens in Europa.

Wie ben jij
Jij bent energiek! Jij bent gestructureerd en vindt het leuk om in een klein team te werken. Een collega die actief op zoek gaat naar de wensen van de klant, en ernaar streeft de verwachtingen van de klanten te overtreffen. Je bent in staat om belangen af te wegen. Je bent communicatief sterk en zelfstartend. 

Affiniteit met design en interieur is een pre en je hebt een afgeronde Hbo-opleiding. Daarnaast heb je 1 tot 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare commerciële functie. 

Vanzelfsprekend ben je in staat om duidelijk, vloeiend, correct en to the point mondeling en schriftelijk te communiceren. In ieder geval in het Nederlands en Engels. Spreek je nog meer talen (Duits of Frans), dan is dat zeker een pre en het vermelden waard!  

Wat bieden wij
Wij bieden een dynamische, mooie, serieuze werkomgeving waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en eigen ideeën. Je kan hier starten en bekend worden met de branche. Als tegenprestatie voor jouw inzet ontvang je een prima salaris en kom je te werken in een enthousiast en ambitieus team en is er absoluut ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Enthousiast? Reageer, want we hebben meerdere posities open staan. Stuur jouw uitgebreide motivatie waarom jij onze nieuwe collega moet worden! Graag ontvangen we naast een motivatie ook jouw CV. Reacties kunnen naar Ferry Bakker, ferry@devorm.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld  

Loading...