search Show menu

Careers

HR professional gezocht | 24-32 uur

HR professional gezocht | 24-32 uur

Over De Vorm

De Vorm maakt eerlijke meubels van gerecycled plastic voor een goede en eerlijke prijs. We verkopen onze collectie over de hele wereld aan de zakelijke markt. Dat doen we al meer dan 10 jaar en we hebben er veel prijzen mee gewonnen. Wanneer je aan de slag gaat bij De Vorm, dan voeg je je bij het snelst groeiende meubelmerk uit de industrie. Dit betekent dat je werkt aan fantastische projecten met de beste architecten in een team met veel dynamiek en een hoop plezier.

Acteren op het hoogste niveau vraagt veel van een ieder binnen De Vorm. De ontwikkeling van de organisatie gaat snel. Ondanks dat de tekorten toenemen en de flexibiliteit van de organisatie op de proef wordt gesteld, zijn we in staat om het verschil te maken. Het team binnen De Vorm heeft veel in huis en dat wordt elke dag weer bewezen.
 

Wat ga je als HR professional doen?

Op dit moment wordt binnen De Vorm focus aangebracht in de werkzaamheden. Dit is een logische stap binnen een snel groeiend bedrijf en dus is er behoefte aan ondersteuning op HR. Voornamelijk om er voor te zorgen dat de ontwikkeling van de medewerkers wordt geborgd. Als HR professional ben je breed betrokken de werving en selectie, persoonlijke ontwikkelings plannen, contractvorming, evaluatie en beoordelingsgesprekken en ben je een luisterend oor op de werkvloer voor optimale afstemming van de wensen van de medewerkers zonder de ambities van de organisatie uit het oog te verliezen.
 

Wat vragen we van jou als HR professional?

Vanuit De Vorm zijn we een platte en praktisch ingerichte organisatie. Hierdoor kan je, voor hands-on aan de slag als HR professional. Je hebt een praktische instelling, kennis van wet en regelgeving rondom het arbeidsrecht en ben je in staat om met gevoel voor mens en organisatie de juiste belangen af te wegen. Een jonge organisatie kan wel wat ervaring op HR gebied gebruiken. Daarbij ben je in staat om prioriteiten te stellen en kan je optreden als adviserende partij met weloverwogen argumenten en een goede onderbouwing. 
 

Wat bieden wij jou als HR professional?

Na een korte introductie direct aan de slag. Bij de introductie leer je de mensen en de organisatie kennen. De organisatie groeit snel dus bieden we je een dynamische werkplek met een diversiteit aan medewerkers. Hierbij heeft iedereen zijn eigen wensen en bieden we je de uitdaging om het potentieel van de organisatie en zijn mensen te ontwikkelen.
 

Daarnaast bieden wij jou:

  • een marktconform salaris;
  • een wekelijkse training met een personal trainer;
  • borrels & feesten;
  • een serieus mooie werkplek;
 

Solliciteer direct!

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Vul dan direct onderstaand formulier in of mail jouw motivatie + cv naar Ferry Bakker via ferry@devorm.nl.
 


Loading...