search Show menu

Careers

Internal Accountmanager | 40 uur

Internal Accountmanager | 40 uur

De Vorm

De Vorm is een ambitieus en snelgroeiend meubellabel dat zich richt op de (internationale) projectmarkt. Wij ontwerpen en verkopen design meubilair voor verschillende sectoren, zoals kantoor, hospitality en publieke gebouwen.

Tijdens het ontwerpproces ligt de focus op het creëren van duurzame meubels waarbij materiaalinnovatie of productietechniek altijd het uitgangspunt is. Zo maken wij bijvoorbeeld meubilair van gerecyclede plastic flessen en kan elk product door de architect of eindgebruiker worden aangepast.

Een aantal van onze producten zijn prijswinnende ontwerpen van toonaangevende designers voor wereldwijde triple A-klanten zoals Google, Bosch, Alliander en Zalando.

Wat ga je doen

Jij bent verantwoordelijk voor je eigen regio en bent in staat De Vorm digitaal te presenteren en je eigen projecten te draaien. Je onderhoudt contact met architecten en dealers. Via diverse communicatiekanalen verstrek alle benodigde productinformatie en offertes aan onze klanten. Je ziet het als een uitdaging om warme leads op te volgen en je werkt hierbij intensief samen de Sales Representatives.

Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van ons klantenbestand in het CRM-systeem en je behandelt alle vragen die product- en verkoop gerelateerd zijn.

Wie ben jij

Jij bent energiek en gestructureerd en vindt het leuk om in een klein team te werken. Een collega die actief op zoek gaat naar de wensen van de klant, en ernaar streeft de verwachtingen van de klanten te overtreffen. Je bent in staat om belangen af te wegen. Je bent communicatief sterk en zelfstartend. 

Affiniteit met design en interieur is een pré en je hebt HBO werk- en denkniveau. Daarnaast heb je 3 tot 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare commerciële functie. 

Vanzelfsprekend ben je in staat om duidelijk, vloeiend, correct en to the point mondeling en schriftelijk te communiceren. In ieder geval in het Nederlands en Duits of Frans. Spreek je nog meer talen, dan is dat zeker een pré en het vermelden waard!  

Wat bieden wij

Wij bieden een mooie werkomgeving waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en eigen ideeën. Als tegenprestatie voor jouw inzet ontvang je een prima salaris en kom je te werken in een enthousiast en ambitieus team en is er ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Enthousiast over deze functie en voldoe je aan bovenstaande omschrijving? Reageer dan snel en stuur jouw uitgebreide motivatie waarom jij onze nieuwe collega moet worden! Graag ontvangen we naast een motivatie ook jouw CV. Reacties kunnen naar Ferry Bakker, ferry@devorm.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld  

Loading...