search Show menu

Careers

Junior productontwikkelaar De Vorm & ReFelt | 40 uur

Junior productontwikkelaar De Vorm & ReFelt | 40 uur

De Vorm is een snelgroeiend meubelbedrijf voor de internationale, zakelijke markt. Sinds een jaar is daar ReFelt bijgekomen, specialist in akoestische oplossingen. 

Het zijn beide dynamische, innovatieve bedrijven waarbij de lat hoog ligt. Vanwege de groei zijn wij op zoek naar uitbreiding op de afdeling Productontwikkeling. 

Functieomschrijving
Wij zoeken een ambitieuze junior productontwikkelaar met 1 tot 3 jaar werkervaring. Iemand die het werkveld op voet volgt. Een gretig en enthousiast persoon die de wereld wil veroveren met De Vorm en ReFelt. Je bent een doener en continu op zoek naar slimme oplossingen en nieuwe toepassingen voor materialen. Je hebt alle kansen om jezelf te ontplooien en door te groeien bij de mooiste bedrijven van Gelderland en omstreken. 

Je komt te werken op een interne productontwikkelingsafdeling met 1 medior product ontwikkelaar en 2 senior product ontwikkelaars. Je bent sociaal vaardig en werkt makkelijk samen met collega’s. Omdat we een internationaal bedrijf zijn, is vloeiend Engels in woord en schrift een vereiste. Een buitenland stage is een pré. Uiteraard kennen Adobe en Solidworks geen geheimen voor jou. 

Functie-eisen
- IPO of IO afgerond
- 1 tot 3 jaar ervaring 
- Uitstekende beheersing Solid Works en Adobe 
- Portfolio met aantoonbaar eigen werk of projecten
- Je hebt grote affiniteit met design en architectuur
- Schuwt het experiment niet 
- Woonachtig in Arnhem of omgeving 

Wij bieden
- 40 uur per week werken in een prachtige omgeving
- Daar krijg je ook nog marktconform voor betaald en het pensioen ook
- Er is alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling 
- We gaan er regelmatig met z’n allen op uit en hebben teveel borrels 
- Daarom sporten we ook met een personal trainer 

Reageer nu! 
Stuur je uitgebreide motivatiebrief, cv en vooral je portfolio naar Martijn Oost: martijn@devorm.nl. Heb je daarnaast nog een website of uitgebreide Pinterestpagina? Stuur die ook mee! 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Loading...