search Show menu

Careers

Medewerker Planning en Logistiek | 40 uur

Medewerker Planning en Logistiek | 40 uur

De Vorm is een snelgroeiend meubelbedrijf en we zijn hard op zoek naar jou voor ons bedrijfsbureau! De Vorm maakt eerlijke meubels van gerecyclede materialen voor een goede prijs. We verkopen die over de hele wereld aan bedrijven zoals Google, Nike, Spotify en Amazon. Dat doen we al meer dan tien jaar en we hebben er veel awards mee gewonnen.

Wat ga je doen
Je zorgt samen met je collega’s dat alle (inter)nationale orders juist worden verwerkt en uiteindelijk bij onze klanten terechtkomen. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het maken van de planning voor je collega’s in de assemblage en het magazijn, het organiseren van alle transporten van de orders, de proefplaatsingen en de halffabricaten.

Je onderhoudt het contact met onze klanten over het transport en levertijden, en verstrekt alle andere benodigde informatie. Je bent sterk gericht op het belang van anderen (klanten en collega’s) en ondersteunt hen daarin graag.

Wie ben jij
Je bent een energieke en accurate collega met 3-5 jaar werkervaring. Je zorgt voor een realistische en optimale planning van de assemblage. Mocht er iets veranderen in de planning, dan reageer je pro-actief en zoek je naar oplossingen.

Je bent dienstverlenend ingesteld en je zorgt voor een afstemming met zowel de interne als externe partijen. Je bent communicatief ingesteld en niet bang om de telefoon te pakken. Je hebt een centrale rol binnen de afhandeling en verzending van de orders, waarbij nauwkeurigheid en overzicht in de lopende ordertrajecten van groot belang zijn.

Passende competenties en werkervaring zijn van groter belang dan het juiste papiertje.

Vanzelfsprekend ben je in staat om duidelijk, vloeiend, correct en to the point mondeling en schriftelijk te communiceren in ieder geval het Nederlands en het Engels. Spreek je naast Engels nog meer talen, dan is dat zeker een pre en het vermelden waard!

Wat bieden wij
Als tegenprestatie voor jouw inzet ontvang je een mooi salaris, een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract, kom je te werken in een enthousiast,ambitieus team en is er ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarnaast hebben we regelmatig borrels en spetterende bedrijfsfeesten!

Je komt te werken in een mooie werkomgeving op ons gloednieuwe kantoor in Duiven waar we werken voor en met de allerbeste architectenbureaus ter wereld. Naast je eigen persoonlijke ontwikkeling kun je ook wekelijks trainen met onze personal trainer.

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ferry Bakker, tel: +31(0) 26 82 00 360. Solliciteer hieronder via het formulier of met motivatiebrief en cv via ferry@devorm.nl

 

Loading...