search Show menu

Careers

ReFelt: Bedrijfsbureau Medewerker | 40 uur

ReFelt: Bedrijfsbureau Medewerker | 40 uur

Wie is ReFelt

Door een explosieve groei is één van de productgroepen van De Vorm verzelfstandigd en een nieuw bedrijf voor opgericht: ReFelt. Wij zijn leverancier van akoestische PET-panelen die gemaakt zijn van gerecyclede plastic flessen en zich richt op de (internationale) project- en interieurmarkt. ReFelt ontwerpt en verkoopt akoestische oplossingen voor verschillende sectoren, zoals kantoor, hospitality en publieke gebouwen.


Wat ga je doen

Je zorgt samen met je collega’s dat alle nationale en internationale orders via e-mail en telefoon juist worden verwerkt en bij onze klanten terechtkomen. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het maken van offertes, orderbevestigingen en facturen, het controleren en verwerken van orders, het coördineren van het transport en je onderhoudt het contact met de klant gedurende het gehele ordertraject. Je bent sterk gericht op het belang van anderen (o.a. van klanten en collega’s) en ondersteunt hen daarin graag en gemakkelijk door middel van gesprekken en dienstverlening.


Wie ben jij

Je bent een energieke en accurate collega die actief op zoek gaat naar de wensen van klanten en je bent duidelijk over wat jij voor hen kunt betekenen tijdens het ordertraject. Je bent dienstverlenend en je weet om te gaan met allerlei vragen omtrent orders. Je hebt een centrale rol binnen het orderproces waarbij nauwkeurigheid en overzicht in de lopende ordertrajecten van groot belang zijn.
 
Je hebt affiniteit met design en interieur en je hebt een mbo/hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur verkregen door een afgeronde mbo-niveau 4 opleiding en minimaal 2 tot 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie. Passende competenties en werkervaring zijn echter van groter belang dan het juiste papiertje.
 
Vanzelfsprekend ben je in staat om duidelijk, vloeiend, correct en to the point mondeling en schriftelijk te communiceren, in ieder geval in het Nederlands en het Engels. Spreek je naast Engels nog meer vreemde talen dan is dat zeker een pré en het vermelden waard!


Wat bieden wij

Als tegenprestatie voor jouw inzet ontvang je een prima salaris, een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract, kom je te werken in een snelgroeiend en enthousiast en ambitieus team en is er ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Je komt te werken op ons kantoor in Arnhem waar we werken voor en met de allerbeste architectenbureaus, interieurbouwers en projectinrichters ter wereld. Naast je eigen persoonlijke ontwikkeling kun je ook wekelijks aan je conditie werken met onze personal trainer.

Enthousiast over deze functie en voldoe je aan bovenstaande omschrijving? Reageer dan snel en stuur jouw motivatie waarom jij onze nieuwe collega moet worden! Graag ontvangen we naast een motivatie ook jouw cv vóór 30 september 2019 via info@refelt.nl.


Informatie 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Harald Janssen, tel: 026 206 21 02 (na 25 augustus).

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Dank voor uw begrip.


Loading...