search Show menu

Careers

Sales Representative Interieurarchitecten | 40 uur

Sales Representative Interieurarchitecten | 40 uur

Wat ga je doen 

Je gaat de verbinding aan met gerenommeerde interieurarchitecten door hen te bezoeken en relaties te onderhouden. Je bent een collega die het als een uitdaging ziet om leads op te volgen. Iemand die samen met (sales) collega’s wil werken in een dynamische markt en een omzetgroei wil realiseren voor De Vorm. 


Wie ben jij 

Je bent iemand die het als een uitdaging ziet om De Vorm te vertegenwoordigen en te laten zien wie wij zijn en wat we kunnen, de klantentevredenheid te verhogen en uitstekende proactieve service naar onze klanten te bieden. Je hebt het vermogen om anderen mee te krijgen door gebruik te maken van de juiste argumenten en methodes en je weet op een vlotte, efficiënte en eigen wijze in te spelen op uitgesproken en niet uitgesproken behoeften van klanten en prospects.

Je bent actief in het handelen uit eigen beweging en niet alleen na opdracht van anderen. Je hebt affiniteit met design en interieur en kan op een prettige eigenwijze manier verbinding maken met klant en prospect. Je hebt hbo werk en denkniveau, bij voorkeur verkregen door een afgeronde commerciële opleiding en 5 tot 7 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie met bewezen track record. Passende competenties en werkervaring zijn echter van groter belang dan het juiste papiertje.

Vanzelfsprekend ben je in staat om duidelijk, vloeiend, correct en to the point mondeling en schriftelijk te communiceren op een manier die de aandacht vasthoudt, in ieder geval in het Nederlands en Engels. Spreek je naast Engels nog meer vreemde talen dan is dat zeker een pré en het vermelden waard!


Wat bieden wij

Als tegenprestatie voor jouw inzet ontvang je een prima salaris, een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract, kom je te werken in een enthousiast en ambitieus team en is er ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Je komt te werken in een mooie werkomgeving op ons kantoor in Arnhem waar we werken voor en met de allerbeste architectenbureaus ter wereld. Naast je eigen persoonlijke ontwikkeling kun je ook wekelijks trainen met onze personal trainer.

Enthousiast over deze functie en voldoe je aan bovenstaande omschrijving? Reageer dan snel en stuur jouw motivatie waarom jij onze nieuwe collega moet worden! Graag ontvangen we naast een motivatie ook jouw cv via jeroen@devorm.nl.


Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeroen ter Hoeven, tel: 026 – 8200360.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Dank voor uw begrip.


Loading...