search Show menu

Careers

Sales Support Medewerker | 32 - 40 uur

Sales Support Medewerker | 32 - 40 uur

Wat ga je doen 
Je gaat contacten onderhouden met onze klanten via diverse communicatiekanalen en verstrekt alle benodigde productinformatie aan onze klanten. Je ziet het als een uitdaging om leads op te volgen en ondersteunt hierbij de Sales Representatives. Je gaat offertes opstellen en nabellen en je draagt zorg voor sample materialen en proefplaatsingen. Je bent verantwoordelijk voor het up to date houden van ons klantenbestand in het CRM-systeem en je behandelt alle vragen die product- en verkoop gerelateerd zijn. 

Wie ben jij 
Jij bent een energieke maar gestructureerde collega die actief op zoek gaat naar de wensen van de klant, je bent duidelijk over wat jij voor de klant kan betekenen en je streeft ernaar de verwachtingen van de klanten te overtreffen. Je bent sterk op het belang van anderen (o.a. klanten en sales collega’s) gericht en ondersteunt hen daarin graag en gemakkelijk middels gesprekken en dienstverlening.

Je hebt affiniteit met design en interieur. Je over een mbo/hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur verkregen door een afgeronde mbo niveau 4 opleiding en 2 tot 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie. Passende competenties en werkervaring zijn echter van groter belang dan het juiste papiertje.

Vanzelfsprekend ben je in staat om duidelijk, vloeiend, correct en to the point mondeling en schriftelijk te communiceren, in ieder geval in het Nederlands en Engels. Spreek je naast Engels nog meer vreemde talen dan is dat zeker een pré en het vermelden waard!

Wat bieden wij
Als tegenprestatie voor jouw inzet ontvang je een prima salaris, een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract, kom je te werken in een enthousiast en ambitieus team en is er ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Je komt te werken in een mooie werkomgeving op ons kantoor in Arnhem waar we werken voor en met de allerbeste architectenbureaus ter wereld. Naast je eigen persoonlijke ontwikkeling kun je ook wekelijks trainen met onze personal trainer.

Enthousiast over deze functie en voldoe je aan bovenstaande omschrijving? Reageer dan snel en stuur jouw motivatie waarom jij onze nieuwe collega moet worden! Graag ontvangen we naast een motivatie ook jouw cv via koen@devorm.nl.

Informatie 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Koen de Winkel, tel: +31(0) 26 82 00 360.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Dank voor uw begrip.

Loading...