search Show menu

Careers

Sales Support Medewerker | 40 uur

Sales Support Medewerker | 40 uur

De Vorm & ReFelt

De Vorm is een snelgroeiend meubelbedrijf voor de internationale, zakelijke markt. Sinds een jaar is daar ReFelt bijgekomen, specialist in akoestische oplossingen. ReFelt is een ambitieus en snelgroeiend designlabel dat zich richt op de (internationale) projectmarkt. ReFelt ontwerpt en verkoopt akoestische design oplossingen voor verschillende sectoren, zoals kantoor, horeca en publieke sector.

Met halffabrikaten ontwerpen en maken we akoestische oplossingen, die daarnaast ook een esthetische waarde hebben. De collectie is gemaakt van gerecycled materiaal en sluit daarmee naadloos aan op de vraag van vandaag.  

Wat ga je doen

Je onderhoudt contact met onze klanten via diverse communicatiekanalen en verstrekt alle benodigde productinformatie aan onze klanten. Je ziet het als een uitdaging om leads op te volgen en ondersteunt hierbij de Sales Representatives.

Je stelt offertes op, belt na en je draagt zorg voor sample materialen. Dat doe je in nauwe samenwerkingmet de Sales Representative en het bedrijfsbureau.

Je bent verantwoordelijk voor het up to date houden van ons klantenbestand in het CRM-systeem en je behandelt alle vragen die product- en verkoopgerelateerd zijn.

Wie ben jij

Jij bent energiek en gestructureerd en vindt het leuk om in een een klein team te werken. Een collega die actief op zoek gaat naar de wensen van de klant, en ernaar streeft de verwachtingen van de klanten te overtreffen. Je bent in staat om belangen af te wegen. Je bent communicatief sterk en zelfstartend. 

Affiniteit met design en interieur is een pré en je hebt MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur verkregen door een afgeronde niveau 4 opleiding. Daarnaast heb je 3 tot 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie.

Vanzelfsprekend ben je in staat om duidelijk, vloeiend, correct en to the point mondeling en schriftelijk te communiceren. In ieder geval in het Nederlands en Engels. Spreek je naast Engels nog meer vreemde talen, dan is dat zeker een pré en het vermelden waard!

Wat bieden wij

Wij bieden een mooie werkomgeving waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en eigen ideeën. Als tegenprestatie voor jouw inzet ontvang je een prima salaris en kom je te werken in een enthousiast en ambitieus team en is er ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Enthousiast over deze functie en voldoe je aan bovenstaande omschrijving? Reageer dan snel en stuur jouw uitgebreide motivatie waarom jij onze nieuwe collega moet worden! Graag ontvangen we naast een motivatie ook jouw CV. Reacties kunnen naar Ferry Bakker, ferry@devorm.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Loading...