search Show menu

Careers

Sales Support ReFelt | 40 uur

Sales Support ReFelt | 40 uur

Wie is ReFelt
ReFelt is een ambitieus en snelgroeiend designlabel dat zich richt op de (internationale) projectmarkt. Wij ontwerpen en verkopen akoestische design oplossingen voor verschillende sectoren, zoals kantoor, hospitality en publieke gebouwen. ReFelt is een zusterbedrijf van De Vorm. 

Dit handelsproduct ontwerpen we zelf, in huis. Met halffabricaten ontwerpen en maken we akoestische oplossingen die daarnaast ook een esthetische waarde hebben. De collectie is gemaakt van gerecycled materiaal en sluit daarmee naadloos aan op de vraag van vandaag.  

Wat ga je doen
Je gaat contacten onderhouden met onze internationale klanten via diverse communicatiekanalen en verstrekt benodigde productinformatie. Je ziet het als een uitdaging om internationale leads op te volgen in nauwe samenwerking met het salesteam.

Je gaat offertes nabellen, projecten registreren en je presenteert ReFelt. Je werkt samen in een klein team, dus misschien maak je soms een offerte en verstuur je een sample. Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van ons klantenbestand in het CRM-systeem en je behandelt alle vragen die product- en verkoop gerelateerd zijn.

Wie ben jij
Jij bent energiek en gestructureerd en vind het leuk om in een klein team te werken. Een collega die actief op zoek gaan naar de wensen van de klant, en ernaar streeft de verwachtingen van de klanten te overtreffen. Je bent in staat om belangen af te wegen. Je bent communicatief sterk, zelfstartend, allround en hands-on. 

Affiniteit met design en interieur is een pré en je hebt een MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur verkregen door een afgeronde niveau 4 opleiding. Daarnaast heb je 1 tot 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie en je hebt technisch inzicht. 

Vanzelfsprekend ben je in staat om duidelijk, vloeiend, correct en to the point mondeling en schriftelijk te communiceren in ieder geval in het Nederlands en Engels. Spreek je naast Engels nog meer talen, laat het ons dan weten!

Wat bieden wij
Wij bieden een mooie werkomgeving waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en eigen ideeën. Als tegenprestatie voor jouw inzet ontvang je een mooi salaris en kom je te werken in een enthousiast en ambitieus team. Er is alle ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling richting accountmanagement. 

Je komt te werken in een mooie werkomgeving op ons kantoor in Arnhem waar we werken voor en met de allerbeste architectenbureaus ter wereld. Naast je eigen persoonlijke ontwikkeling kun je ook wekelijks trainen met onze personal trainer. Daarnaast hebben we regelmatig borrels en spetterende bedrijfsfeesten! 

Interesse? Solliciteer! Reageer snel en stuur jouw motivatie met daarin waarom jij onze nieuwe collega moet worden! Graag ontvangen we naast een motivatie ook jouw CV. Wil je meer info over deze vacature? Neem dan contact op met Ferry Bakker via +31(0) 26 82 00 360 of ferry@devorm.nl. Daar mag ook jouw sollicitatie naar toe. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Loading...