search Show menu

Careers

Traineeship Sales | 40 uur

Traineeship Sales | 40 uur

Dag schoolverlater! 

Ben jij net afgestudeerd aan het HBO en heb je geen zin om printers, energie of software te gaan verkopen? Ben je liever met mooie dingen bezig en werk je graag in een mooie omgeving? Solliciteer dan bij De Vorm!  

Wie ben ik en wat is De Vorm?
Ik ben Ferry van De Vorm. De Vorm maakt eerlijke meubels van gerecycled plastic voor een goede prijs, en die verkopen we over de hele wereld aan de zakelijke markt. Dat doen we al meer dan 10 jaar en we hebben er veel prijzen mee gewonnen. 

De Vorm is een snelgroeiend bedrijf dat vanuit Arnhem de wereld veroverd. Dat doen we door onszelf continu bij architecten onder de aandacht te houden met ons bijzondere verhaal.

Daarom zoek ik commerciële mensen. Het volgende wordt op jouw CV extra gewaardeerd: 

1) Een afgeronde HBO opleiding met een commerciële inslag. Dit kan dus breder zijn dan alleen commerciële economie 
2) Spreek je naast Nederlands en Engels bijvoorbeeld Duits, Frans, Zweeds of een andere taal? Top!
3) Een bijbaantje in de sales naast je studie
4) Woonachtig in de omgeving Arnhem 
5) Passie en gevoel voor kunst, cultuur en design

Over het team
Je komt te werken in een team met leuke, jonge, enthousiaste mensen, waar we samen ons verhaal delen met de rest van de wereld. Dit doen we door binnenkomende leads op te volgen, maar een deel van je tijd ga je ook zelf op zoek naar leads. 

We bieden je een traineeship van een jaar aan. Hierin ontdek je de designwereld door gesprekken met internationale architectenbureaus, leer je het vak van accountmanager en bieden we je coaching on the job.

Je krijgt van ons een goed salaris, wekelijkse training met personal trainer, borrels, feesten, doorgroeimogelijkheden, een serieus mooie werkplek en vaste werktijden.

Enthousiast over deze functie en voldoe je aan bovenstaand profiel? Solliciteer dan via onderstaand formulier of mail jouw motivatie +cv naar Ferry Bakker, ferry@devorm.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld  

Loading...