search Show menu

Careers

Trainee intern accountmanager

Trainee intern accountmanager

Ben jij net afgestudeerd aan het hbo en heb je geen zin om printers, energie of software te gaan verkopen? Ben je liever met mooie dingen bezig en werk je graag in een mooie omgeving? Solliciteer dan bij De Vorm!

 

Over De Vorm

De Vorm maakt eerlijke meubels van gerecycled plastic voor een goede prijs, en die verkopen we over de hele wereld aan de zakelijke markt. Dat doen we al meer dan 10 jaar. Een aantal van onze producten zijn prijswinnende ontwerpen van toonaangevende designers voor wereldwijde triple A-klanten zoals Google, Bosch, Alliander en Zalando.

De Vorm is een snelgroeiend bedrijf dat vanuit Arnhem de wereld verovert. Dat doen we door onszelf continu bij architecten onder de aandacht te houden met ons bijzondere verhaal. En daarvoor hebben we commerciële mensen nodig en zijn wij op zoek naar een Trainee interne accountmanager.

 

Wat ga jij als Trainee interne accountmanager bij ons doen?

Je komt te werken in een team met leuke, jonge, enthousiaste mensen, waar we samen ons verhaal delen met de rest van de wereld. Dit doen we door binnenkomende leads op te volgen, maar een deel van je tijd ga je ook zelf op zoek naar leads.

 

Wat vragen wij van jou als Trainee intern accountmanager ?

  • een afgeronde hbo-opleiding met een commerciële inslag. Dit kan dus breder zijn dan alleen commerciële economie; 
  • jij spreekt Nederlands en Engels. Spreek je daarnaast ook bijvoorbeeld Duits, Frans, Zweeds of een andere taal, dan is dat top! 
  • jij hebt tijdens je studie een bijbaan in de sales gehad; 
  • jij bent woonachtig in de omgeving Arnhem; 
  • jij hebt een passie en gevoel voor kunst, cultuur en design. 

 

Wat bieden wij jou als Trainee intern accountmanager?

We bieden je een traineeship van een jaar aan. Hierin ontdek je de designwereld door gesprekken met internationale architectenbureaus, leer je het vak van accountmanager en bieden we je coaching on the job.
Je krijgt van ons een goed salaris, wekelijkse training met een personal trainer, borrels, feesten, doorgroeimogelijkheden, een serieus mooie werkplek en vaste werktijden.

 

Trainee intern accountmanager worden bij De Vorm in Duiven?

Enthousiast over deze functie en voldoe je aan bovenstaand profiel? Solliciteer dan via onderstaand formulier of mail jouw motivatie + cv naar Ferry Bakker, ferry@devorm.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld  

Loading...