search Show menu

Careers

Medewerker Orderverwerking Inkoop | 40 uur

Medewerker Orderverwerking Inkoop | 40 uur

De Vorm is een snelgroeiend meubelbedrijf en we zijn hard op zoek naar jou voor ons bedrijfsbureau! De Vorm maakt eerlijke meubels van gerecyclede materialen voor een goede prijs. We verkopen die over de hele wereld aan bedrijven zoals Google, Nike, Spotify en Amazon. Dat doen we al meer dan tien jaar en we hebben er veel awards mee gewonnen.

Wat ga je doen
Samen met je directe collega’s zorg je ervoor dat alle (inter)nationale orders administratief en juist worden verwerkt. Daarnaast zorg je voor de inkoop van de specifieke wensen van de klant bij onze diverse producties. Naast de klant specifieke inkoop ben je ook verantwoordelijk voor de centrale inkoop van de voorraad producten binnen het hele bedrijf.

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit een wisselend takenpakket van het aanmaken van orderbevestigingen en inkooporders, het controleren en verwerken van (inkoop)orders aangemaakt door je collega’s, het controleren en verwerken van leveranciers bevestigingen. Bovendien onderhoud je contact met onze klanten en leveranciers en verstrek je alle partijen van de benodigde informatie.

Wie ben jij
Je bent een energieke en gedreven collega met een dienstverlenende instelling naar zowel onze klanten, leveranciers als je collega’s. Snel schakelen tussen werkzaamheden is voor je geen enkel probleem, je houdt van uitdagingen en bent proactief in het vinden en realiseren van oplossingen.

Je functioneert goed in een team, maar bent ook in staat zelfstandig te werken en werkt altijd nauwkeurig.

Je bent communicatief vaardig, kunt goed je rust en het overzicht bewaren in een dynamische omgeving. Vanzelfsprekend ben je in staat om vloeiend, correct en to the point mondeling en schriftelijk te communiceren in ieder geval Nederlands en Engels. Spreek je naast Nederlands en Engels nog meer talen? Dan is dat zeker een pré en het vermelden waard!

Passende competenties en werkervaring zijn binnen onze organisatie waardevoller dan het hebben van het juiste diploma.

Wat bieden wij
Als tegenprestatie voor je inzet ontvang je een mooi salaris, een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract, kom je te werken in een enthousiast, ambitieus team en is er ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarnaast hebben we regelmatig borrels en spetterende bedrijfsfeesten! 

Je komt te werken in een mooie werkomgeving op ons kantoor in Duiven waar we werken voor en met de allerbeste architectenbureaus ter wereld. Naast je eigen persoonlijke ontwikkeling kun je ook wekelijks trainen met onze personal trainer.

Enthousiast over deze functie en voldoe je aan bovenstaand profiel? Solliciteer dan via onderstaand formulier of mail jouw motivatie +cv naar koen@devorm.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Koen de Winkel, tel: +31(0) 26 82 00 360.


Loading...