search Show menu

Careers

Administratief Medewerker | 40 uur

Administratief Medewerker | 40 uur

Wat ga je doen
Je zorgt samen met je collega’s dat alle nationale en internationale orders juist worden verwerkt en bij onze klanten terechtkomen. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het maken van orderbevestigingen, het controleren en verwerken van orders en je onderhoudt het contact met de klant gedurende het gehele ordertraject. Je bent sterk gericht op het belang van anderen (o.a. van klanten en collega’s) en ondersteunt hen daarin graag en gemakkelijk door middel van gesprekken en dienstverlening.
 
Je stelt offertes op, belt deze na en onderhoudt contact met onze klanten via diverse communicatiekanalen en verstrekt alle benodigde productinformatie aan onze klanten. 

Wie ben jij
Je bent een energieke en accurate collega die actief op zoek gaat naar de wensen van de klant en je bent duidelijk over wat jij voor de klant kunt betekenen tijdens het ordertraject. Je bent dienstverlenend en je weet om te gaan met allerlei vragen omtrent orders. Je hebt een centrale rol binnen het orderproces waarbij nauwkeurigheid en overzicht in de lopende ordertrajecten van groot belang zijn.
 
Je hebt affiniteit met design en interieur en je hebt een mbo/hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur verkregen door een afgeronde mbo-niveau 4 opleiding en minimaal 2 tot 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie. Passende competenties en werkervaring zijn echter van groter belang dan het juiste papiertje.
 
Vanzelfsprekend ben je in staat om duidelijk, vloeiend, correct en to the point mondeling en schriftelijk te communiceren in ieder geval het Nederlands en het Engels. Spreek je naast Engels nog meer talen, dan is dat zeker een pré en het vermelden waard!
 
Wat bieden wij
Als tegenprestatie voor jouw inzet ontvang je een mooi salaris, een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract, kom je te werken in een enthousiast en ambitieus team en is er ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarnaast hebben we regelmatig borrels en spetterende bedrijfsfeesten! 

Je komt te werken in een mooie werkomgeving op ons kantoor in Arnhem waar we werken voor en met de allerbeste architectenbureaus ter wereld. Naast je eigen persoonlijke ontwikkeling kun je ook wekelijks trainen met onze personal trainer.

Enthousiast over deze functie en voldoe je aan bovenstaande omschrijving? Reageer dan snel en stuur jouw motivatie waarom jij onze nieuwe collega moet worden! Graag ontvangen we naast een motivatie ook jouw cv via koen@devorm.nl.
 
Informatie 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Koen de Winkel, tel: +31(0) 26 82 00 360.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Dank voor uw begrip.

Loading...