search Show menu

Careers

Medewerker Magazijn/Logistiek | 40 uur

Medewerker Magazijn/Logistiek | 40 uur

Wat ga je doen
Je houdt je bezig met het laden/lossen van de inkomende en uitgaande producten en de administratieve verwerking hiervan. Je voert kwaliteitscontroles uit van alle in- en uitgaande goederen en op de correcte documentatie hiervan.

Je zorgt ervoor dat alle producten juist worden opgeslagen in het magazijn. Je bent verantwoordelijk voor het orderpicken van de halffabricaten voor de assemblage, zodat deze op het juiste moment gereed staan. Je werkt zelfstandig en stelt prioriteiten voor jezelf en je collega’s. Je zorgt gedurende de gehele dienst voor een nette, veilige en ordelijke werkomgeving.

Wie ben jij
Je hebt een actieve werkhouding en praktische instelling. Je weet van aanpakken en schept er plezier in om de dagelijkse werkzaamheden af te ronden. Je vindt het prettig om ordelijk en netjes te werken. Je kunt zelfstandig werken, maar vindt het ook prettig om samen te werken met collega’s. Je bent in staat om de hele dag fysieke werkzaamheden uit te voeren. De Vorm levert maatwerk en het is belangrijk dat jij bewust bent van de kwaliteit die daarin van jou verwacht wordt.
 
Je hebt een mbo werk- en denkniveau, bij voorkeur verkregen door een logistieke opleiding. Maar passende competenties, werkervaring en een actieve werkhouding zijn van groter belang dan het juiste papiertje.

Wat bieden wij
Als tegenprestatie voor jouw inzet ontvang je een mooi salaris, een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract. Je komt te werken in een enthousiast en ambitieus team, met ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Je komt te werken in een mooie werkomgeving op ons nieuwe kantoor in Duiven, waar we werken voor en met de allerbeste architectenbureaus ter wereld. Naast opleidingen en trainingen in het kader van je eigen persoonlijke ontwikkeling, bieden wij je ook wekelijkse trainingen met onze personal trainer.

Verder hebben we een goedgevulde koelkast en regelmatig borrels en geweldige bedrijfsfeesten!

Enthousiast over deze functie en voldoe je aan bovenstaand profiel? Reageer dan voor 22 april 2022 en stuur jouw motivatie waarom jij onze nieuwe collega moet worden! Solliciteer hieronder via het formulier of met motivatiebrief en cv via koen@devorm.nl.

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Koen de Winkel, tel: +31(0) 26 82 00 360.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Dank voor uw begrip.

Loading...