search Show menu

Careers

Medewerker Assemblage met gouden handjes

Medewerker Assemblage met gouden handjes

De Vorm is een groeiend meubelbedrijf en we zijn hard op zoek naar een assemblage medewerker met gouden handjes! Iemand die het leuk vindt om meubels in elkaar te zetten voor Google, Nike, Spotify en andere toffe bedrijven. Lijkt je dat wat? Kijk dan snel verder!

Wat ga je doen? 
Je bent de hele dag druk met verschillende werkzaamheden. Het belangrijkste is het voorbereiden van orders, eindproducten assembleren en verzendklaar maken van orders. 

Onze producten bestaan vooral uit gerecycled plastic, hout, staal en aluminium. We assembleren banken, stoelen, lampen en akoestische producten zelf in ons gloednieuwe hoofdkantoor in Duiven. 

Wie ben jij? 
Je bent actief en praktisch ingesteld. Je weet van aanpakken en houdt ervan om met je handen bezig te zijn. Samenwerken met collega’s gaat je goed af, maar je kunt ook prima zelfstandig werken. Je kunt ook goed de hele dag fysieke werkzaamheden uitvoeren. We leveren maatwerk en het is belangrijk dat jij je bewust bent van wat je assembleert en welke kwaliteit daarin van je verwacht wordt.

Je hebt een mbo werk- en denkniveau, bij voorkeur verkregen door een technische opleiding. Maar passende kwaliteiten, werkervaring en een actieve werkhouding zijn belangrijker dan het juiste papiertje.

Wat bieden wij?
  • Uitstekend salaris
  • Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op vast
  • Werken in een jong en enthousiast team
  • Werken bij een groeiend bedrijf, met grote ambities
  • Ruimte voor groei en persoonlijk ontwikkeling
  • Wekelijkse work-out op kantoor met personal trainer
  • Geweldige borrels en bedrijfsfeesten

Zin gekregen om bij ons te komen werken? Reageer dan snel en stuur jouw motivatie waarom jij onze nieuwe collega moet worden! Solliciteer hieronder via het formulier of met motivatiebrief en cv via koen@devorm.nl.


Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Koen de Winkel, tel: +31(0) 26 82 00 360.
 
*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Dank voor uw begrip.

Loading...