search Show menu

CareersCompany profile

De Vorm is an ambitious and fast-growing furniture label that focusses on the (international) project market. We design and sell designer furniture for various sectors such as offices, hospitality and public buildings.

In the design process, the focus is always on creating sustainable furniture based on material innovation or production technology. For example, we make furniture from recycled plastic bottles and each product can be customised by the interior designer and architect.

Our products include award-winning designs from leading designers for global triple A customers such as Google, Instagram, Bosch, Nike, and Zalando.
Company-profile


Sales Support Medewerker | 32 - 40 uur

Ben je pro-actief en energiek? Dan hebben we de baan voor jou! 

DTP'er | 32-40 uur

Wil jij werken bij een groeiend internationaal design meubelmerk met duurzame meubels? En wil jij een actieve bijdrage leveren aan het succes van onze organisatie door onderscheidende visuele uitingen? Ga jij daarnaast nauwkeurig en met oog voor detail te werk? Dan hebben wij dé baan voor jou! De Vorm/ReFelt is op zoek naar een DTP’er!

Allround Productiemedewerker ReFelt dagdienst | 8.00 uur tot 16.45 uur

Steek jij graag jouw handen uit de mouwen? En lijkt het je tof te werken met een vernieuwend en duurzaam product? Ga dan bij ons aan de slag als allround productiemedewerker dagdienst! 

Accountmanager ReFelt | 32-40 uur

Wil jij een uitdagende baan als Accountmanager bij een bedrijf waar duurzaamheid een belangrijke rol speelt? En omschrijf jij jezelf als verantwoordelijk, zelfstartend en commercieel? Dan zoeken wij jou bij ReFelt! Je gaat samen met jouw collega’s aan de slag in een dynamische markt om verdere omzetgroei te realiseren. 

Medewerker Financiële Administratie | 32-40 uur

Werk je precies en resultaatgericht? Word je enthousiast van werken bij een groeiend designbedrijf? Ga dan bij ons aan de slag als medewerker financiële administratie!

Accountmanager | 32-40 uur

Jij bent verantwoordelijk voor je eigen regio en bent in staat De Vorm digitaal te presenteren en je eigen projecten te draaien. Je onderhoudt contact met architecten en dealers. Via diverse communicatiekanalen verstrek alle benodigde productinformatie en offertes aan onze klanten. Je ziet het als een uitdaging om warme leads op te volgen en je werkt hierbij intensief samen de Sales Representatives.

Medewerker Orderverwerking | 32-40 uur

Wil jij werken in een prachtig kantoor als de spil binnen een groeiend internationaal design meubelmerk met duurzame meubels? En wil jij veel ruimte voor eigen inbreng en vorming? Dan hebben wij dé baan voor jou! Wij zoeken een Medewerker Orderverwerking.

Traineeship Accountmanager | 32-40 uur

Ben jij net afgestudeerd aan het hbo en heb je geen zin om printers, energie of software te gaan verkopen? Ben je liever met mooie dingen bezig en werk je graag in een mooie omgeving? Solliciteer dan bij De Vorm!

Traineeship Accountmanager - Franse markt | 32-40 uur

Ben jij net afgestudeerd aan het hbo en heb je geen zin om printers, energie of software te gaan verkopen? Ben je liever met mooie dingen bezig en werk je graag in een mooie omgeving? Solliciteer dan bij De Vorm!

Loading...