search Show menu

 

Open vacancies

Vacancies for Dutch (speaking) candidates
Bedrijfsbureau Medewerker     Sales Representative Interieurarchitecten    Assemblage Medewerker    

Company profile

De Vorm is an ambitious and fast-growing furniture label that focusses on the (international) project market. We design and sell designer furniture for various sectors such as offices, hospitality and public buildings.

In the design process, the focus is always on creating sustainable furniture based on material innovation or production technology. For example, we make furniture from recycled plastic bottles and each product can be customised by the interior designer and architect.

Our products include award-winning designs from leading designers for global triple A customers such as Google, Instagram, Bosch, Nike, and Zalando.
De Vorm Lookbook 57

Bedrijfsbureau Medewerker | 40 uur

Wegens groei zijn we op zoek naar een enthousiaste en accurate Bedrijfsbureau Medewerker. Het betreft een fulltime functie en je komt te werken in de dynamische wereld van design en interieur. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alle orders goed verlopen. Je maakt onderdeel van een ambiteus team met focus op de internationale markt.

Sales Representative Interieurarchitecten | 40 uur

Je gaat de verbinding aan met gerenommeerde interieurarchitecten door hen te bezoeken en relaties te onderhouden. Je bent een collega die het als een uitdaging ziet om leads op te volgen. Iemand die samen met (sales) collega’s wil werken in een dynamische markt en een omzetgroei wil realiseren voor De Vorm. 

Medewerker Assemblage | 32 - 40 uur

Je houdt je bezig met belangrijk voorbereidend werk voor de uitvoering van de orders. Je stelt het eindproduct (of halffabricaat) samen uit de verschillende productonderdelen en je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit hiervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het in- en verpakken en het verzendklaar maken van alle producten. Onze producten bestaan uit onderdelen van onder andere gerecycled plastic, hout, metaal en kunststof. Alles dient in elkaar gezet te worden van stoelen tot banken, tafels en lampen naar de wens van de klant. Alles is maatwerk.


Loading...