search Show menu

CareersCompany profile

De Vorm is an ambitious and fast-growing furniture label that focusses on the (international) project market. We design and sell designer furniture for various sectors such as offices, hospitality and public buildings.

In the design process, the focus is always on creating sustainable furniture based on material innovation or production technology. For example, we make furniture from recycled plastic bottles and each product can be customised by the interior designer and architect.

Our products include award-winning designs from leading designers for global triple A customers such as Google, Instagram, Bosch, Nike, and Zalando.
Company-profile


Allround medewerker Finance | 32-40 uur

Werk je precies en resultaatgericht? Word je enthousiast van werken bij een groeiend designbedrijf? Ga dan bij ons aan de slag als Allround medewerker Finance!

Medewerker Planning en Transport ReFelt | 32-40 uur

Ga jij voor de best mogelijke planning en krijg je energie van het contact met onze klanten en chauffeurs? En lijkt het je tof te werken met een vernieuwend en duurzaam product? Ga dan bij ons aan de slag als medewerker planning & transport!

Accountmanager | 40 uur

Jij bent verantwoordelijk voor je eigen regio en bent in staat De Vorm digitaal te presenteren en je eigen projecten te draaien. Je onderhoudt contact met architecten en dealers. Via diverse communicatiekanalen verstrek alle benodigde productinformatie en offertes aan onze klanten. Je ziet het als een uitdaging om warme leads op te volgen en je werkt hierbij intensief samen de Sales Representatives.

Medewerker Orderverwerking | 40 uur

De Vorm is een snelgroeiend meubelbedrijf en we zijn hard op zoek naar jou voor onze afdeling orderverwerking. Kom jij jouw steentje bijdragen aan een betere wereld met onze duurzame meubels? Wij vinden passende competenties en werkervaring belangrijker dan het hebben van het juiste diploma.

Traineeship Internal Accountmanager | 40 uur

Dag schoolverlater! 

Ben jij net afgestudeerd aan het HBO en heb je geen zin om printers, energie of software te gaan verkopen? Ben je liever met mooie dingen bezig en werk je graag in een mooie omgeving? Solliciteer dan bij De Vorm!  

Traineeship Sales Franse Markt | 40 uur

Dag schoolverlater! 

Ben jij net afgestudeerd aan het HBO en heb je geen zin om printers, energie of software te gaan verkopen? Ben je liever met mooie dingen bezig, werk je graag in een mooie omgeving en ken je alle arrondissementen uit je hoofd? Solliciteer dan bij De Vorm!  

Content Marketeer | 32-40 uur

Heb jij een voorliefde voor architectuur en design? En krijg jij energie van het schrijven van blogs, artikelen en content voor social media? Ga dan bij ons aan de slag als Content Marketeer!
 

Sales Support Medewerker | 40 uur

Ben je pro-actief en energiek? Dan hebben we de baan voor jou! 

Loading...