search Show menu

Projects

Rabobank Druten

2018

devorm-rabobank-druten-pod-chairs
 

Integration with the colour scheme

Located between two rivers, Rabobank Druten asked Quub to adapt the local scenario in their design. To do so, they created a blue zone that flows through the building and connects all parts of the interior. Because of De Vorm’s wide variety of customization possibilities, our Pod’s and LJ’s could be seamlessly integrated with this colour scheme.
devorm-rabobank-druten04

PET Felt

Sustainability is very important for De Rabobank. The new look features De Vorm's recycled and environmentally friendly materials.
'De Vorm products have a strong character yet can blend in into different spaces and provide a sense of serenity.'

Fiona Kock, Designer at Quub
devorm-rabobank-druten01_1
devorm-rabobank-druten02
devorm-rabobank-druten-pod-chairs_1

Credits


In this project


Loading...